Pikaluotto 1000 euroa

Pikaluotto 1000 euroa

Tuhat euroa pikaluottoa on saatavilla heti

Onko sinulla etsinnässä suurempi 750 – 1000 euron pikaluotto? Ei hätää, sillä tämän sivuston artikkeli käsittelee juuri tätä asiaa ja neuvoo sinua, kuinka ja mistä saat sitä. Pikaluotto 1000 euroa ei ole aivan tavallinen summa, sillä pikaluottojen perusperiaate on se, että ne maksetaan nopeasti takaisin, eli noin 30 päivässä. Tämä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että 1000 euron pikaluoton hakijalla täytyy olla melko suuret kuukausittaiset tulot.

Pikaluotto 1000 euroa
Pikaluotto 1000 euroa tilillesi jo vaikka tänään!

Onneksi tarjolla on kuitenkin myös erilaisia joustavia luottotilejä ja 1000 euron kulutusluottoja, joista saat tämän lainasumman käyttöösi myös hieman pidemmällä maksuajalla. Otimme myös nämä henkilöt huomioon ja esittelimme nämä paikat.

Credit24

Credit24 on varmasti kaikkien suomalaisten tuntema rahoituspalvelu. Jos ei muuten niin ainakin mainoksista, sillä niin aggressiivista kyseisen yrityksen mainonta on aina välillä ollut. Credit24 ei ole kuitenkaan ansainnut tunnettavuuttaan turhaan, sillä kyseessä on kaikin puolin mainio lainapalvelu ja sen pikaluotto on edullisin netissä. Credit24:n kautta hoidat itsellesi 100 – 3000 euron pikaluoton varsin kohtuullisilla koroilla ja kuluilla. Esimerkiksi 1000 euron pikaluotto, joustavalla kuuden kuukauden maksuajalla olisi kulujen kanssa ainoastaan 1125,75 euroa. Eli vähän yli satanen puolen vuoden lainasta! Jos vertaat Credit24:n lainoja mihin tahansa pikavippiin, niin tulet huomaamaan, että säästät useamman kuukauden lainoissa satoja prosentteja esimerkiksi todellisessa vuosikorossa. Credit24 loistaa esimerkiksi näiden ansiosta:

 • Pikaluotto 1000 euroa heti tilille
 • Lainahakemus ja luottopäätös hetkessä
 • Naurettavan pienet kulut ja korot
 • Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu
 • Kaikin puolin suosittelemisen arvoinen lainapalvelu

Kun haluat tonnin lainan, pienen koron ja jouhevaa asiointia, niin Credit24.com on vähintäänkin tutkimisen arvoinen palvelu!

Ostosraha

Kaikkihan meistä välillä tarvitsee hieman ostosrahaa! Joskus kyseessä on matka, tv:n hakinta, uusi kodinkone tai sitten palkka on vaan loppunut kesken. Näissä tilanteissa Ostosraha on paras kaverisi. Ostosraha.fi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ottaa 1000 euroa pikaluottoa jopa 48 kuukauden maksuajalla! Näin ollen tästä neljän vuoden lainasta kertyisi maksettavaa 1896,09 euroa. Kuukausierä tonnin lainassa on mahdollista saada jopa vain 40 euron pintaan, jonka maksaminen ei tuota ongelmia varmasti kenellekään. Ostosraha on melkein joka suhteessa varsin toimiva lainapalvelu, joka tarjoaa lainoja joustavilla ehdoilla ja maksuajalla. Tarvitsitpa sitten apua pienempään hankintaan tai 5000 euron luottoa suurempiin ostoksiin, niin kannattaa tutustua palveluun. Mainittavaa Ostosrahasta:

 • Maksimi lainasumma 5000 euroa
 • Pikaluotto 1000 euroa hetkessä tilille
 • Todellinen vuosikorko n. 29,5%
 • Apua arjen haasteisiin
 • Voit valita myös e-laskun

Katso Ostosrahan lainapalveluita, kun etsit luotettavaa rahoitusyhtiötä avuksi arjen haasteisiin.

Euroloan

Euroloan on ollut jo jonkin aikaa kärkinimiä, mitä tulee verkkomaksamiseen osamaksun avulla. Palvelun lainatuotteet voidaan jakaa käytännössä kahteen eri palveluun, jotka ovat pikavippi ja suurempi luottotili. Pikavipin avulla saat itsellesi vain maksimissaan 500 euron lainaa, mutta luottotilin kautta onnistuu jopa 10 000 euron lainasummat. Näin ollen voit siis avata itsellesi 1000 euron pikaluoton, kun haluat vaikkapa ostaa uusia vaatteita suomalaisista verkkokaupoista. Pelkästään verkkokauppaostoksiin Euroloan ei ole kuitenkaan tarkoitettu, vaan luottotili toimii samaan tyyliin kuin missä tahansa muussakin lainapalvelussa. Voit lainahakemuksen yhteydessä määrittää tavoittelemasi luottorajan ja myönteisen päätöksen jälkeen tehdä nostoja suoraan omalle pankkitilillesi. Luotosta maksat luonnollisesti korkoa ainoastaan siitä osasta, joka on käytössäsi kyseisen kuukauden aikana. Parhaimmat Euroloanin ominaisuudet:

 • Pikaluotto 1000 euroa nopeasti tilille
 • Maksa ostoksia verkossa luottotilin avulla
 • Korot kertyvät vain avoimesta luottosummasta
 • Joustava takaisinmaksu ja lainaehdot

Euroloan on siis ykkösvalinta, jos tarvitset luottoa verkkokauppaostoksiin. Sen ansiosta sinun ei tarvitse nostella ja siirrellä rahoja tileiltä toisille, vaan teet ostokset verkossa suoraan luottotililtä. Näin säästyt myös turhilta siirtopalkkioilta.

Mitä kannattaa huomioida ennen kuin ottaa 1000 euroa luottoa?

Vaikka rahan lainaaminen on nykyisin todella helppoa ja lainahakemuksen saa täytettyä netissä vain parissa minuutissa, niin silti kannattaa huomioida tiettyjä asioita ennen lainasumman ottamista. Näitä ovat muun muassa oma maksukyky, lainan korot ja kulut sekä rahoitusfirman lisäpalvelut. Oma maksukyky on kaikista tärkein, sillä 1000 euron pikaluoton takia ei kannata joutua suurempiin velkaongelmiin. Mieti siis tarkasti, kuinka aiot suorittaa velan takaisinmaksun, mitä kuluja sinulle koituu laina-aikana tai onko esimerkiksi työllisyystilanteesi riittävän hyvä? Huono suunnitelma on sellainen, jossa vain toivotaan parasta. Esimerkiksi, jos tyydyt ajatukseen, että ”kai sitä rahaa on taas parin kuukauden päästä”, niin et ole vielä kovinkaan vakaalla pohjalla. Salaisuus tässä piilee siinä, että sinun tulee huomioida mahdollisimman tarkasta kaikki laina-aikana koituvat kustannukset, laskut ja yllättävät kulut. Jos laina-aika tapauksessa on vaikka kuusi kuukautta, niin vähennä tuloistasi ensin vuokra, ruokakulut, laskut ja matkakulut. Tämän jälkeen pyri miettimään kaikkia yllättäviä kuluja mitä saattaisi tulla vastaan. Jos käytössäsi on vanhempi auto, niin kannattaa varautua ainakin yhteen remonttiin, kun taas jollakin toisella vastaan voi tulla yllättävä hammaslääkärissä käynti, joka sekin maksaa jotakin. Huomioon on hyvä ottaa myös työllisyystilanne. Teetkö pätkätöitä, onko sinulla määräaikainen työsopimus vai pysyvä kokoaikainen työ? Jos vaikka pelkäät jääväsi työttömäksi muutaman kuukauden sisään, niin varaudu tähän ajoissa ja mieti, kuinka selviät lainan maksusta. Toisaalta lainafirman lisäpalveluita on hyvä myöskin tutkia ennen lainaamista tai lainasopimuksen allekirjoittamista, sillä näissä voi olla joskus suuriakin eroja. Esimerkiksi, jonkin palvelun kautta on mahdollista hakea lyhennysvapaa kuukausi yllättävien menojen kohdalla tai vastaavasti siirtää laskun eräpäivää kuukaudella eteenpäin. Toisaalta jonkun toisen palvelun kohdalla mikään näistä ei ole mahdollinen ja avoin laina siirretään perintään heti ensimmäisten ongelmien kohdalla. Kun otat huomioon erilaiset muuttujat ja oman maksukykysi riittävän tarkasti jo ennen lainaamista, niin voit välttyä tyypillisiltä velanmaksuun liittyviltä ongelmilta ja elää huolettomasti myös laina-aikana. Toisin kuin jotkin henkilöt ajattelevat, niin tarkka suunnittelu ei suinkaan lisää stressiä, vaan antaa mielenrauhan. Kun kaikki on mietitty valmiiksi, niin voit keskittyä velasta stressailun sijaan johonkin tärkeämpään.

Lainatyypillä on väliä

Helposti eri lainojen kohdalla keskitytään vain lainasumman valintaan ja siihen, mistä sen saa nopeasti. Kuitenkin sopivinta lainaa valittaessa kannattaa vertailla myös eri lainatyyppejä, eikä valita sokkona sitä kulutusluottoa, koska naapurin Rami sanoi sen olevan paras. Tähän selitimme lyhyesti oleellisimmat erot lainatyyppien välillä ja miten vaikuttavat 1000 euron lainasummaan:

Vippi

Vippi on saanut todella negatiivisen maineen useissa yhteyksissä ja monet sanovatkin sen olevan täyttä rahastusta tai huijausta. Tämä ei kuitenkaan lähes aina pidä paikkaansa, vaan vippiä kannattaa harkita lainatyypiksi negatiivisista kommenteista huolimatta. Idea piilee siinä, että vippi on erittäin nopeasti ja helposti saatava laina, joka on myös tarkoitus maksaa nopeasti takaisin. Pikavipit ovat varustettu usein jopa 400% todellisella vuosikorolla, jonka takia maksun viivyttely ei todellakaan kannata. Toisaalta, jos tiedät pystyväsi maksamaan lainan parin viikon sisällä takaisin, niin ei korkoja ehdi kertymään juuri lainkaan ja sen lisäksi voit säästää merkittäviä summia avauspalkkioissa, nostoprovisioissa, kuukausimaksuissa ja muissa kuluissa joita vippeihin ei useinkaan lisätä.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on todella yleinen laina ja lähes kaikki ihmiset ottavatkin sitä ainakin jossakin elämänvaiheessa. Kulutusluotto eroaa esimerkiksi vipistä siten, että siinä on huomattavasti pienemmät korot. Joskus nimelliskorko voikin olla vain 10% tuntumassa. Näin ollen kulutusluotto on siis todella paljon vippiä halvempi, jos puhutaan useiden kuukausien tai jopa vuosien laina-ajasta. Kuitenkin tämän lainatyypin iso miinus ovat kaikki muut kulut, joita tulee usein esimerkiksi kuukausimaksujen muodossa ja ne saattavat kerryttää kuluja pidemmällä ajalla jo sievoisen summan.

Tililuotto

Tililuotto on kuten kulutusluotto, mutta sen kohdalla sinulle myönnetään jokin tietty luottoraja, jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Esimerkiksi, jos tarvitset 1000 euroa pikaluottoa, niin saatatkin saada 2000 euron luottotilin. Voit nostaa tililtä vain 1000 euroa tai sitten koko luottorajasi verran. Avoimesta lainasummasta maksat tietysti korkoja rahoitusyhtiölle. Tililuoton kohdalla on myös todella tyypillistä, että takaisinmaksua hoidetaan joustavasti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuhunkin sopimukseen on määrätty ennalta minimilyhennyserä, joka voi olla tyypillisesti noin 10 – 20% avoimesta lainasta. Eli, jos olet ottanut 1000 euroa pikaluottoa ja minimilyhennys on 20%, niin ensimmäisen laskun yhteydessä sinun on vähennettävä 200 euroa, toisesta 160 euroa, kolmannesta 128 euroa ja niin edelleen. Tietysti lainaasi lisätään myös sovitut muut kulut ja korot.

Vertaislaina

Vertaislaina on hieman uudempi tulokas pikalainamarkkinoilla, joka on kuitenkin saavuttanut melko suuren suosion ja nykyisin useampikin palvelu välittää näitä lainoja. Vertaislainan ideana on se, että lainaat suoraan yksityisiltä rahoittajilta, eli mukaan ei sotketa rahoitusyhtiöitä lainkaan. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Sen ansiosta voit säästää kuluissa, sillä sinun kuukausikoroillasi ei tarvitse maksaa raskaan pankkiorganisaation palkkoja. Kuitenkin vertaislainan heikkouksia on hitaampi lainaaminen. Eli koska lainaa ei myönnä yritys, niin myöskään mitään valmiita ohjeita lainojen myöntämiseen ei ole. Tämän sijasta sinun täytyy itse neuvotella mahdollisten rahoittajien kanssa ja sopia molempia osapuolia tyydyttävät ehdot. Vaikkakin uusien vertaislainapalveluiden verkkosivut ovat todella selkeät ja tämä prosessi onnistuu melko vaivattomasti, niin kuluu siihen silti huomattavasti kauemmin aikaa kuin vaikkapa kulutusluoton kohdalla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä 1000 euron pikaluotoista

Pikaluotto 1000 euroa, kuka sitä voi saada?

Tämän suuruiset pikalainat voi olla hieman hankalampia saada kuin esimerkiksi perinteiset 100 – 400 euron vipit, 18-vuotias voi tyypillisesti hakea 100 euron pikavipin ongelmitta. Yli tonnin pikaluottojen kohdalla puhutaan usein kulutusluotoista, joihin taas on perusvaatimuksena kohtalaiset tulot ja hieman suurempi ikäraja. Tyypillisen pikavipin voi saada kuka tahansa vähintään 18-vuotias henkilö, mutta kulutusluottojen kohdalla ikäraja on tyypillisesti 21 – 26 vuotta. Tarkka ikäraja kannattaa kuitenkin aina varmistaa kyseisestä lainapalvelusta. Ikärajan lisäksi kulutusluottoihin vaaditaan siis kohtalaista tuloa, jolla tarkoitetaan noin 700 – 1000 euron kuukausituloja. Usein ei ole niinkään merkitystä mistä raha tulee, kunhan sitä vain on. Tulosi voivat olla siis palkkatuloa säännöllisistä töistä, eläkettä tai vaikka pätkätöistä. Myös määräaikaiset työt lasketaan tuloiksi. Näiden lisäksi lähes aina perusvaatimuksena on myös seuraavat asiat:

 • Suomen kansalaisuus
 • Osoite Suomessa
 • Puhdas luottohistoria
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Minulla on jo avoimia lainoja, voinko saada 1000 euron luoton vielä lisäksi?

Vaikka monetkaan lainapalvelut eivät suosittele päällekkäisten lainojen ottamista, niin se on kuitenkin mahdollista. Tähän riittää, että sinulla on järkevät tulot suhteessa kaikkiin avoimiin lainoihin. Usein lainahakemuksen yhteydestä on mahdollista löytää kenttä, jossa kysytään muista lainoistasi. Tässä kannattaa olla rehellinen ja ilmoittaa juuri kuten asia on. Osa lainapalveluista tarjoaa myös mielellään lainan yhdistely lainaa, joka toimii siis siten, että otat yhden suuremman lainan ja maksat sillä pois kaikki avoimet velkasi. Usein yhdistelylaina on vielä sen verran suuri, että siitä jää myös ylimääräistä käyttörahaa. Toisaalta myös olemassa olevan lainasi palveluntarjoaja voi olla kiinnostunut korottamaan avointa lainaasi. Monesti tähän on edellytyksenä ainoastaan, että velan takaisinmaksussa ei ole tähän mennessä ollut ongelmia ja kaikki on hoidettu sovitusti.

Kuinka nopeasti 1000 euron pikaluoton saa tilille?

Pikaluotto 1000 euroa ilmestyy tilille saman päivän aikana. Ei ole oikeastaan merkitystä, minkä palvelun kautta lainaat rahaa, vaan tämä on melko standardi. Kuitenkin jotkut rahoituspalvelut lupaavat vieläkin nopeampia toimituksia ja parhaillaan tonnin laina onkin mahdollista saada alle tunnissa tilille. Tämä tulee tarkistaa aina ennen lainan ottamista suoraan lainafirman verkkopalvelusta, josta ajan tasainen tieto löytyy.

Minkälaisella maksuajalla pikalainaa saa?

1000 euron pikaluottoon tyypillinen maksuaika on 3 – 4 kuukautta. Kuitenkin lainaa on mahdollista ottaa myös pidemmällä tai lyhyemmällä maksuajalla. Pisin mahdollinen laina-aika tuhannen euron lainaan taitaakin olla yksi vuosi, jolloin kuukausierät ovat vain parin kymmenen euron pinnassa. Takaisinmaksun voit toki aina suorittaa myös etuajassa, jolloin minimi aikaa lainalle ei oikeastaan ole. Laina-ajan valinnassa kannattaa huomioida lainan kulut ja korot sekä miten ne jakautuvat lainaasi. Jos esimerkiksi lopullinen takaisinmaksettava summa tuplaantuu muutaman kuukauden pidemmän maksuajan takia, niin ei siinä välttämättä ole paljoakaan järkeä. Jos koet rahoitusyhtiön ottavan kohtuuttomia kuluja lainasta, niin kokeile jotakin toista lainapalvelua tai lainatyyppiä. Useimmiten pikalainat ovat tarkoitettu lyhytaikaiseen rahantarpeeseen, kun taas kulutusluotot ovat edullisempi vaihtoehto pitkällä maksuajalla.