Pikaluotto 500 euroa

Pikaluotto 500 euroa

   

500 euron pikaluotto on hyvin tyypillinen lainasumma pikavipille

Pikaluoton avulla voit tehdä jopa suurempia hankintoja, kuten hankkia uuden television tai pelikonsolin. Pikaluotto onkin helppo apu akuuttiin rahapulaan. Toisaalta joku toinen saattaa lähteä edullisemmalle matkalle tai maksaa yllättävät laskunsa. Olipa syysi mikä tahansa, niin apu on onneksi lähellä ja useiden lainapalveluiden kautta saat pikaluottoa 500 euroa hyvinkin helposti – rahat ovat tilillä heti minuuteissa. Vaikka nämä saatetaan joskus mieltää kalliiksi, kuitenkin uusien lakiuudistusten ja sääntelyiden ansiosta pikaluotot ovat varsin järkevä vaihtoehto vanhoille lainoille. Ainoa vaatimus 500 euron pikaluotolle on puhtaat luototiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä –  pikaluotolle ei vaadita vakuuksia tai takaajia! Toki vakuudettomissa luotoissa korko on myös perinteisiä lainoja hieman korkeampi, mutta yleensä pikaluoton nopeus korvaa pikavipistä aiheutuvat suuremmat lainakulut. Lainahakemuksesi täytät nopeasti lainapalvelussa ja pian taloudessasi hymyillään jälleen! Tämä pikavippivertailu on tarkoitettu helpottamaan pikalainojen vertailua ja toivomme, että löydät pikaluottosi tämän avulla nopeammin ja helpommin! Esittelemme tässä pikalainojen vertailussa myös suureen suosioon nousseen kuluttoman ensilainan, jota saa nykypäivänä jopa 500 euroon asti. Tällainen pikaluotto on poikkeuksiellinen lainatuote ja se on suunniteltu testaamaan ensilainaajien maksuhalukkuutta ja takaisinmaksukykyä. Listasimme tälle sivuille joitakin Suomen parhaita lainapalveluita, joista 500 euron arvoinen pikavippi irtoaa pienellä vaivalla ja alhaisilla kuluilla.

Vivus

Vivus on lainapalvelu, joka ei juuri esittelyitä kaipaa. Vivus on toiminut vuosia luotettavana pikavippien tarjoajana. Kyseessä on ylivoimaisesti Suomen paras vippipalvelu, kun haluat 500 euroa pikaluottoa alle kuukauden maksuajalla. Lainapalvelun kautta saat jopa 2000 euroa nopeaa luottoa tarvittaessa ja pienin mahdollinen lainasumma on vain 10 euroa. Tämä palvelu on keskittynyt erityisesti pienempiin vippeihin, joihin liitetään lyhyt maksuaika. Tästä syystä maksimi laina-aika on vipeille ainoastaan 30 päivää, joten mikäli tarvitset tästä enemmän maksuaikaa pikaluotollesi, niin sinun on valittava toinen lainapalvelu. Bonuksena Vivus tarjoaa uusille asiakkailleen 400 euroa korotonta ensilainaa.

 • Nopea 500 euron pikaluotto
 • Lainaa jopa 2010 euroa
 • Maksuaika 3 – 30 päivän väliltä
 • Pikalaina tilille heti
 • Ensilainaajan 400 euron kuluton ja koroton pikavippi

Vivuksella asiointi on aina helppoa, lainahakemuksesi on nopeasti täytettävä ja rahat siirtyvät tilillesi hetkessä – jo 15 minuutin sisään. Lisäksi, jos todella haet palvelun kautta luottoa ensimmäistä kertaa, niin saat lainaa jopa ilman kuluja. Tämä laina on viralliselta nimeltään kuluton ja koroton ensilaina. Kuluton ensilaina on nimensämukaisesti hakijalle ilmainen! Kun tähtäimessä on pikaluotto 500 euroa, niin Vivus on yksi parhaimmista vaihtoehdoista lainalle.

Euroloan

Euroloan on ryminällä noussut Suomen suosituimpien luotontarjoajien joukkoon, joka johtuu suureksi osaksi palvelun erittäin kätevistä nettimaksuista. Euroloanilta voit saada itsellesi 500 euron Express luoton (pikaluotto) tai suuremman tililuoton jopa 10 000 euroon asti. Express-pikavipin valitessasi rahat siirtyvät tilillesi heti ja lainahakemuksesi on hetkessä täytetty – ja pikaluottosi on valmiina tuhlattavaksi! Kuitenkin lähes kaikista muista luottopalveluista tämä yritys eroaa nimenomaan nettimaksujensa ansiosta, eli sen avulla voit maksaa nykyisin useissa suomalaisissa verkkokaupoissa. Näin ollen voit tehdä suurempiakin hankintoja, kuten vaikka kodinkoneen, entistä nopeammin. Luottoa voit lyhentää sopivissa erissä kuukausittain ja luonteeltaan tämä on hyvin lähellä vanhaa osamaksuvaihtoehtoa. Erotuksena on, että rahoituslaitos maksaa ostoksen kauppiaalle ja asiakas puolestaan lyhentää luottoa sopivassa maksuerässä kuukausittain lainanantajalle. Tämä vaihtoehto sopii yleensä niin kauppiaalle kuin lainaajalle.

 • Pikaluotto 500 euroa
 • Luottotili jopa 10 000 euroon asti
 • Luottopäätös käytännössä välittömästi
 • Rahojen siirto nopeasti tilille
 • Ikäraja 20 vuotta

Euroloan tarjoaa siis oikeastaan kahdenlaista lainaa, joista toinen on kätevä 500 euron pikaluotto ja toinen suurempi luottotili. Pikalainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen Suomen kansalainen vain muutamassa minuutissa – itseasiassa yritys lupaakin luottopäätöksen alle 3 minuutissa! Lisäksi hieman enemmän säännöllisiä tuloja vaativa 1000 – 10 000 euron kulutusluotto on loistava esimerkiksi suurempiin verkkokauppaostoksiin, joita ei ole välttämättä mahdollista tehdä suoraan kuukausipalkasta. Euroloanin lainat ovat nimelliskoroiltaan edullisia. Nimelliskorko lainoille on noin 15 prosenttia. Lainoista peritään kuitenkin 20 prosentin nostokulu, joka hieman nostaa lainan kokonaiskustannuksia. Lainojen todellinen vuosikorko on noin 50 prosenttia.

Ostosraha

Ostosraha on tuttu näky usean lainavertailun ensimmäisen kolmen joukossa ja myöskään tämä pikavippivertailu ei ole poikkeus. Ostosraha tarjoaa 500 euron pikaluoton heti tilillesi! Loistavan palvelun, nopean asioinnin, hyvien tarjousten, joustavien lainaehtojen ja alhaisten kulujensa ansiosta Ostosraha on enemmän kuin ansainnut paikkansa kärkikastissa. Palvelun kautta järjestyy pikaluotto 500 euroa nopeasti ja järkevillä kuluilla – Ostosrahan kautta hankittuna pikaluottosi on erittäin edullinen! Rahoituspalvelu myöntää pikaluottoa 400 – 5 000 euron väliltä ja maksimissaan 72 kuukauden maksuajalla. Näin ollen voit sopia juuri omiin tarpeisiisi sopivimman lainaratkaisun ja juuri optimaalisella maksuajalla. Tarvittaessa voit myös hakea luotollesi korotusta, jonka takia se onkin oiva valinta myös pienempiin 500 – 600 euron luottoihin. Jos kohtaat uusia rahahaasteita laina-ajalla, niin sen kuin pyydät lisää luottoa. Sinun ei tarvitse tehdä uutta lainahakemusta.

 • Laina-aikaa jopa 72 kuukautta
 • Halpa pikaluotto 500 euroa heti tilille
 • Todellinen vuosikorko vain noin 29.5%
 • Joustavat lainaehdot
 • Ikäraja 20 vuotta

Aina, kun rahantarve on jotakin 400 – 5 000 euron väliltä, niin Ostosraha on yksi harkitsemisen arvoinen lainantarjoaja. Sen kautta järjestät lainaa itsellesi hetkessä ja lainahakemuksesi taytettyäsi rahat siirretään tilille heti! Ostosrahalta voit tarvittaessa myös anoa haetulle lainalle korotusta.

Credit24

Kaikkien tuntema Credit24 olisi yhtä hyvin voinut löytyä toiselta tai kolmannelta sijalta, mutta joku piti laittaa myös neljänneksi, niin olkoon se nyt tämä kokenut konkari, jonka rahoituspalveluihin kaikki voivat luottaa. Credit24 -lainapalvelusta löytyy yksinkertainen verkkohakemus, jonka täytettyäsi luottopäätös syntyy hetkessä! Pikaluotto 500 euroa järjestyy tämän palvelun kautta siinä, missä suurempikin 3000 euron laina ja maksuaikaa voit sopia hakemuksen yhteydessä luotollesi joustavasti 1 – 36 kuukauden väliltä. Credit24 on aina erottunut positiivisesti monista muista lainapalveluista sen läpinäkyvyyden ansiosta, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki eri kulut ovat selkeästi asiakkaan nähtävillä jo ennen lainahakemusta tai lainapäätöstä. Näin ollen mitään ikäviä kustannuksia ei varmasti pääse tulemaan kenellekään ja voit luottaa maksuerien olevan juuri ne mistä on sovittu.

 • Lainaa 100 – 5 000 euroa nopeasti
 • Maksuaikaa 1 – 36 kuukautta
 • Edulliset korot ja kulut
 • Läpinäkyvää toimintaa

Credit24 valitaan vippipalveluksi useimmiten hyvän maineensa, läpinäkyvän hinnoittelun ja luotettavuuden ansiosta. Kuitenkin kuluiltaan tämä lainapalvelu ei ole välttämättä aina se kaikista edullisin, mutta ei myöskään ikinä kaukana.

Lainan hakeminen – Pikaluotto 500 euroa

Pikaluoton hakeminen on erittäin helppoa ja luottopäätöksen saat minuuteissa. Pienet lainasummat siirretään tilillesi heti myönteisen päätöksen jälkeen. Siinä ei tarvita paljon muuta kuin omat verkkopankkitunnukset lähettyville, jonka jälkeen vain seuraat yksinkertaisia ohjeita ja pikavippi on ulottuvillasi hetkessä! Ota nyt pikaluotto 500 euroa ja korjaa taloustilanteesi! Pienempien lainojen yhteydessä ei myöskään yleensä tehdä kattavaa luottokelpoisuustarkistusta tai muutenkaan arvioida hakijan maksukykyä sen tarkemmin. Lähes poikkeuksetta oleellisin tekijä on lainanhakijan aikaisempi maksuhistoria ja julkiset luottotiedot, jotka rahoitusyhtiö voi halutessaan tarkistaa. Kannattaa kuitenkin arvioida oma takaisinmaksukyky ennen pikaluoton ottamista välttyäkseen ongelmilta tulevaisuudessa. Käytännössä pikavipin hakeminen onnistuu helpoiten siten, että valitset itsellesi parhaiten sopivan palvelun tältä sivulta, siirryt lainapalvelun verkkosivuille ja valitset laskurin avulla itsellesi sopivan lainasumman. Lainalaskurissa voit usein valita myös summalle sopivan laina-ajan, jota ennen olet toivottavasti arvioinut oman maksukykysi riittävän tarkasti. Emme voi painottaa tätä liikaa, koska monet ongelmat ovat alkaneet lainasummaltaan pienestä pikavipistä – arvio siis että taloudessasi on tarpeeksi takaisinmaksukykyä ottamallesi lainalle! Myöhemmässä vaiheessa tulet saamaan eteesi melko simppelin lainahakemuksen, jossa tullaan kysymään nimeä, osoitetta, henkilötunnusta, tietoja tuloista tai aukinaisista lainoista. Näissä kohdissa kannattaa olla mahdollisimman rehellinen, sillä esimerkiksi virheellisten tulojen tai aukinaisten lainojen pimittäminen kostautuu varmasti etenkin maksuvaikeuksien kohdalla. Usein rahoituspalvelut ovat varsin neuvottelukykyisiä esimerkiksi maksuaikataulun uudelleen sopimisesta, mutta jos olet pimittänyt vaikkapa vanhoja lainojasi jo haku vaiheessa, niin voi lainayritys päästää myös uuden lainasi suoraan perintään. Vielä lopuksi ennen lainarahan siirtämistä edessä on tunnistautuminen, sillä täytyyhän lainan myöntäjällä olla jonkinlaisia vakuuksia siitä kuka olet. Tämä tehdään lähes poikkeuksetta omilla verkkopankkitunnuksilla, mutta joissakin palveluissa on käytössä myös mobiilivarmennus. Tämän jälkeen luottopäätös tulee useimmiten välittömästi, jonka jälkeen rahat voidaan siirtää ilmoittamallesi tilille. Usein koko prosessiin voi kulua vain alle 15 minuuttia, mutta ruuhka-aikana tai hitaimpienkin rahoituspalveluiden kohdalla vipit ovat tilillä saman päivän aikana.

Mitä huomioida vippipaikan valinnassa?

Mikä on minulle sopivin lainapalvelu? Tämä kysymys pyörii varmasti lähes jokaisen vippaajan mielessä, jolle ei ole ehtinyt muotoutumaan vielä sitä omaa suosikkipaikkaa. Eri lainapalveluita on tarjolla kymmeniä, ellei jopa satoja, sekä monenlaisia lainanimikkeitä hyppää silmille eri sivuilta. Tarjolla on nopeita kulutusluottoja, pikavippejä, 100 – 500 euron pikaluottoja ja vaikka mitä. Tähän purimme hieman yleisimpiä nimikkeitä ja lainoja, joita ovat hyviä vaihtoehtoja 500 euron luottoa varten:

Pikavippi/Pikalaina

Vippi, pikalaina, pikavippi tarkoittavat oikeastaan yhtä ja samaa asiaa, eli nopeasti saatavaa miniluottoa, jossa yhdistyvät useimmiten helppous, nopeus, lyhyt maksuaika ja hieman suurempi korko. Tämä on ehdottomasti yleisin ja helpoin keino saada 500 euron pikaluotto, sillä saat haluamasi lainasumman käytännössä heti tilille. Se sopii sinulle erityisesti, jos tiedät pystyväsi maksamaan lainan takaisin kerralla ja viimeistään 30 päivän kuluessa. Näin summaan ei ehdi kertymään juurikaan korkoa edes suuremmasta korkoprosentista huolimatta ja lainaaminen hoituu kohtuullisen edullisesti. Voit myös saada ensilainaajan edun ja saada ensimmäisen pikaluottosi jopa ilman kuluja tai korkoa – siis täysin ilmaiseksi! Tätä ensilainaa on mahdollista saada jopa 500 euroon asti.

Kulutusluotto

Kulutusluottoa on joskus hankala erottaa pikalainoista, sillä näiden kahden lainatyypin ero on melko häilyvä. Kuitenkin usein esim 500 euron laina eroaa vipistä siten, että siihen on mahdollista saada pidempi maksuaika. Kulutusluoton korko on myös vastaavasti lähes aina vippiä pienempi, mutta koron lisäksi siihen voidaan lisätä muita kuluja kuten vaikkapa nostoprovisioita.

Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä?

Pienempi kulutusluotto on siis oiva vaihtoehto, kun tarvitset 500 euroa luottoa pidemmällä maksuajalla. Näin saat sen pikavippiä edullisemmin, mutta jos maksu onnistuu kuukauden sisällä, niin kyseessä on usein kalliimpi vaihtoehto.

Tililuotto/Joustoluotto

Tili- tai joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava. Sillä tarkoitetaan henkilökohtaista luottotiliä, joka on aina käytössäsi, jos hoidat maksut oikein ja ajallaan. Useimmiten sen yhteydessä saat luottotilin noin 1000 – 2000 euron luottorajalla, vaikka olisit alun perin hakenut vain 500 euroa lainaa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen voit tehdä haluamiasi nostoja. Esimerkiksi, jos oikeasti tarvitset vain 400 – 500, niin voit nostaa tämän summan ja myöhemmin ehkä huomaatkin tarvitsemasi lisää ja voit tehdä toisen tai kolmannen noston. Tämän kaltaista lainaa maksetaan takaisin yleensä minimilyhennykseen perustuen. Eli kuukausittainen lyhennys voi olla minimissään vaikkapa 20% avoimesta lainasummasta, joka sinun on pakko maksaa. Sen jälkeen päätät itse, haluatko maksaa enemmän tai vähemmän. Tällä tavalla päätät itse takaisinmaksuajan pituudesta. Avoimesta lainasummasta juoksee luonnollisesti sovittu korko.

Osamaksu

Osamaksu vaihtoehtoja löytyy nykyisin erityisesti monista verkkokaupoista ja sen avulla voit tehdä suoraan ostoksia kyseisessä kaupassa, vaikka rahatilanteesi juuri nyt olisikin heikko. Osamaksu vaihtoehto toimii siten, että tuotteen oston yhteydessä teet osamaksuhakemuksen ja myönteisen päätöksen jälkeen tuotteet postitetaan kotiisi sovitulla toimituksella. Tämän jälkeen maksat tuotteen kokonaissummaa pois kätevissä kuukausierissä.

Luottokortti

Kaikkien tuntema luottokortti on myös yksi vaihtoehto saada joustavasti 500 euroa lainaa. Kuitenkin luottokortissa on useita huonoja puolia, joista suurimpina voidaan sanoa heikompi turvallisuus, juoksevat kuukausi- tai vuosimaksut ja hitaampi lainahakemus. Usein kortin saat vasta viikon tai kahden kuluttua ja vastaavasti se on melko helppo hukata.

Kenelle lainaa myönnetään?

Yleinen harhakuvitelma on, että luoton saaminen olisi hankalaa. Tai sitä se tietysti voi olla varsinkin perinteisten pankkien kohdalla, joissa asiointi on työlästä ja hidasta. Uudistuksien ja tarkemman valvonnan ansiosta ylisuuret korot ja maksut ovat historiaa sekä voit näin ollen saada halpaa luottoa myös netistä. Nettiluottojen kohdalla myöskään hakijoilta ei vaadita suuria ponnisteluja, isoja kuukausituloja tai oikeastaan muutakaan. Sen sijasta riittää, että olet hoitanut aikaisemmin raha-asiat mallikkaasti ja sinulla on jonkinlaista maksukykyä, eli pystyt hoitamaan uuden lainasi takaisin sovitussa aikataulussa. 500 euron pikaluottoon hakijan on usein täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Suomen kansalaisuus tai oleskelulupa
 • Pysyvä osoite Suomen sisällä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä luottorekisterissä
 • Riittävästi maksukykyä, jotta laina on mahdollista maksaa takaisin ainakin teoriassa
 • Hakijan on oltava täysi-ikäinen, joskus lainapaikka voi vaatia myös 21 vuoden ikää

Usein kysyttyä 500€ pikaluotoista

Mikä on nimelliskorko?

Lainan nimelliskorko (joskus myös listakorko), on lainasummaan lisättävä korkoprosentti. Se vaihtelee tyypillisesti noin 10 – 50% väliltä, joka tosin voi vaihdella lainapaikasta, summasta, laina-ajasta ja hakijasta riippuen. Esimerkiksi suurituloisilla henkilöillä on usein mahdollisuus saada lainoja pienemmällä korolla, koska rahoitusyhtiö näkee heissä alhaisemman riskin.

Mikä on todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on nimelliskorko ja muut tilinhoidosta aiheutuvat kustannukset. Joskus rahoitusyhtiöt voivat mainostaa alhaista nimelliskorkoa, mutta sen lisäksi lainaan lisätään monia yllättäviä kuluja esimerkiksi nostoprovisioiden tai hallintakulujen muodossa. Tästä syystä pelkkää nimelliskorkoa ei kannata tuijottaa, kun valitset sopivaa lainafirmaa.

Mitä muita kuluja lainaan tulee?

Lainaan tulee listakoron lisäksi yleensä laskutuslisä ja avausmaksu, jotka ovat lähes poikkeuksetta kaikissa lainoissa. Myös näiden lisäksi lainapalvelulla on oikeus lisätä muitakin kuluja, joista sen tulee tosin ilmoittaa selkeästi ennen lainasopimusta tai sen yhteydessä.

Mitä, jos en maksa lainaa takaisin?

Suuret ongelmat voivat alkaa pienestäkin lainasta, joten takaisinmaksun kanssa on pakko olla tarkkana. Ennen lainan hakemista takaisinmaksusuunnitelman täytyy olla niin pomminvarma, että tämän kaltaisia yllätyksiä ei tule. Jos maksut kuitenkin jäävät hoitamatta syystä tai toisesta, niin asia etenee seuraavassa järjestyksessä:

 • Viivästyskorko alkaa juoksemaan välittömästi
 • Maksuhuomautukset ja myöhästymismaksut
 • Perintä ja perintäkulut
 • Käräjäoikeuden päätös
 • Ulosotto
 • Maksuhäiriömerkintä

Esimerkiksi vaivaisesta 20 euron lainasta kertyy pahimmassa tapauksessa maksettavaa noin 300 euroa, jos päästät sen oikeuteen asti.

Voinko ottaa useita 500 luottoja?

Teoriassa on mahdollista ottaa monia 500 euron luottoja eri firmoista, joka ei kuitenkaan ole kannattavaa. Aina lainaa hakiessa kannattaa arvioida oma takaisinmaksukyky. Kaikki lainapalvelut eivät suinkaan kommunikoi keskenään, joten voit pimittää tietoja ottaa monia lainoja. Tämän on kuitenkin lähes poikkeuksetta lainapalvelun säännöissä kiellettyä ja ei kovinkaan suositeltavaa.

Minulla on aikaisempia lainoja, voinko saada lisää luottoa?

Monet lainapalvelut tarjoavat mahdollisuutta lainasumman korottamiseen, jos maksut ovat aikaisemmin hoituneet sovitusti. Tämän ansiosta voit siis saada lainaa samasta palvelusta, vaikka sinulla olisi avoimia lainoja. Tämä kuitenkin vaihtelee eri palveluiden välillä ja kaikki eivät tarjoa tätä mahdollisuutta.