Pikaluotto 100 euroa

Pikaluotto 100 euroa

Haussa nopea pikaluotto 100 euroa varten?

Useimmat lainayhtiöt tarjoavat nopeasti ja helposti pientä lainaa äkilliseen rahantarpeeseen. Pikaluoton voit saada parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa vaivattomasti netin kautta. Pikaluotoksi eli pikavipiksi määritellään kertaluonteinen, vakuudeton kulutusluotto, joka on suuruudeltaan noin 50-500 euroa. Pikaluotto myönnetään nopeasti ja sen saa useimmiten käyttöönsä heti. Laina maksetaan yleensä takaisin muutaman kuukauden sisällä, joten takaisinmaksuaika on perinteistä kulutusluottoa lyhempi, mutta joillain yhtiöillä se voi olla jopa lähes vuoden.

Pikaluotto 100 euroa
Nopeasti, helposti javaivattomasti – Pikaluotto 100€ netistä!
Pikavippien kertyessä kannattaa harkita tililuottoa eli joustoluottoa, jonka kautta voit nostaa jatkuvaa luottoa ilman erillisiä hakemuksia. Tililuotossa on pikaluottoon verrattuna pidempi takaisinmaksuaika ja alhaisemmat korot, jotka kertyvät vain käyttämäsi luoton mukaisesti. Tililuotto on jatkuvaa luottoa, jota voi nostaa rahoitusyhtiön tarjoaman luottorajan puitteissa. Vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen monet pikavippiyhtiöt siirtyivät tarjoamaan jatkuvaa tililuottoa, sillä muutoksen jälkeen kertaluonteista pikavippiä ei saanut enää öisin klo 23-7 välillä. Lakimuutos ei kuitenkaan koskenut jatkuvia lainamuotoja, kuten tililuottoja tai luottokortteja, joiden kautta voit edelleen saada lainaa myös pienempiä summia – 24 h vuorokaudessa.

Lainayhtiöitä, joilta saat pikaluottoa 100 euroa

Lähes jokainen lainayritys tarjoaa asiakkailleen 100 euron pikaluottoa, mutta lainojen korot ja maksuajat vaihtelevat suuresti yritysten välillä. Jos etsit lainaa ensimmäistä kertaa, sinun kannattaa tutustua Ferratumin ja Vivuksen uusien asiakkaiden korottomiin lainoihin. Vertailemalla löydät itsellesi parhaiten sopivan lainantarjoajan:

Ferratum

Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille täysin korotonta pikaluottoa 50 eurosta 300 euroon. 100 euron pikaluoton saat nopeasti ja vaivattomasti tilillesi seitsemän päivän laina-ajalla. Saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi todella nopeasti: hakemuksen täyttäminen vie vain viisi minuuttia ja lainan voit nostaa jopa muutamassa minuutissa. Ferratumin kautta voit avata myös Joustava-luoton, jonka kautta saat luottoa aina 2000 euroon asti. Joustava-luoton kautta voit nostaa rahaa 24 h vuorokaudessa – nostitpa sitten 100 tai 2000 euroa. Jos tarvitset rahaa nopeasti, etkä pääse kotikoneellesi, voit hakea lainaa helposti ja kätevästi myös Ferratumin mobiilisovelluksella.

 • Lainaa 50-2000 euroa
 • Uusille asiakkaille: pikaluotto 100 euroa 0% todellisella vuosikorolla
 • Korottoman pikavippilainan maksuaika 7 päivää
 • Voit maksaa mobiilisovelluksella
 • Ikäraja 21 vuotta

Lainasto

Lainaston kautta voit nostaa pikalainaa 100-400 euroa kerralla. Lainan voit maksaa takaisin joustavasti 12 kuukauden aikana joko kertasuorituksena tai osissa. Voit nostaa lainaa netin kautta tai tekstiviestillä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Jos valitset osamaksuvaihtoehdon, maksat lainan takaisin kuudessa erässä kahden kuukauden välein, jolloin joka toinen kuukausi jää maksuvapaaksi. Voit nostaa uuden pikalainan, kun olet maksanut edellisen pois moitteettomasti. Lainaston kautta voit saada lainaa joko netin kautta tai tekstiviestillä silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

 • Pikaluotto 100 euroa jopa 12 kuukauden maksuajalla
 • Pikalainaa 100-400 euroa
 • Takaisinmaksu kertasuorituksena tai osissa

Vivus

Epäilisitkö, jos saisit viestin, jossa mainostettaisiin lainaa saatesanoilla ”Pikaluotto 100 euroa – rahaa lainaan täysin ilmaiseksi!”? Totta se on, Suomen suosituimmalta ja luotetuimmalta lainayhtiöltä Vivukselta voit saada pikaluottoa jopa 400 euroa täysin ilman kuluja! Et maksa pikalainastasi lainkaan korkoa tai muitakaan kuluja, jos maksat lainan takaisin 30 päivän sisällä. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille ensimmäisellä hakukerralla.

 • Korotonta lainaa jopa 400 euroa uusille asiakkaille
 • Pikaluotto 100 euroa 30 päivän takaisinmaksulla
 • Ensimmäisen lainan jälkeen voit nostaa lainaa myös puhelimitse
 • Saat luottoa jopa 2010 euroon asti
 • Saat rahat tilillesi 15 minuutissa

Credit24

Credit24:n kautta voit maksaa lainan takaisin erittäin joustavasti – jopa 36 kuukaudessa. Saat lainaa 100-3000 euroa helposti ja nopeasti Joustolimiitti-luoton kautta jatkuvana lainana, jota voit nostaa ympäri vuorokauden. Joustolimiitti-luotto on asiakkaille täysin maksuton: maksat vain luotosta, jonka olet siirtänyt omalle tilillesi käytettäväksi. Voit nostaa ensimmäisen lainakerran jälkeen uutta lainaa aina nopeasti ja kätevästi joko netissä tai puhelimen avulla – missä ja milloin vain. Lainan voit maksaa takaisin minimilyhennyksenä, kokosummana tai esimerkiksi kuuden kuukauden osamaksulla. Esimerkiksi kuuden kuukauden maksuajalla maksat 100 euron pikaluotosta takaisin kuukaudessa 18,76 euroa.

 • Pikaluotto 100 euroa helposti tililuoton kautta
 • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • Maksuton Joustolimiitti-luotto
 • Lainaa netin kautta tai puhelimitse
 • Takaisinmaksu joko osamaksulla tai kokosummana
 • Kohtuullinen vuosikorko noin 50%
 • Ensimmäinen nosto ilman nostopalkkiota

Pikaluotto 100 euroa nopeaan rahantarpeeseen

Voit saada nopeasta luotosta helpon avun rahan tarpeeseen: pesukoneen hajotessa apua on saatava nopeasti, vaikka tili näyttäisi nollaa. Viikonlopun ruokaostokset on tehtävä, vaikka eteen olisikin tullut muita pakollisia ja yllättäviä rahanmenoja. Erityisesti opiskelijoilla rahat ovat kuun loppuun mennessä usein tiukilla, joten pikaluotto voi auttaa tasapainottamaan taloutta. Pikaluotto on sopiva lainamuoto sinulle, jos tarvitset kertaluottoa pieneen tarpeeseen, etkä halua sitoutua jatkuviin luottosopimuksiin. Muutaman sadan euron lainan voit saada parhaimmillaan jopa muutamassa minuutissa suoraan netin kautta – yhdellä hakemuksella.

Hae täysin ilmaista pikaluottoa

Kiinnostaako täysin ilmainen pikaluotto 100 euroa varten? Vivukselta voit saada pikaluottoa korkeintaan 300 ja Ferratumilta jopa 400 euroa 0% vuosikorolla – siis täysin ilmaiseksi! Tarjous on tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja se koskee vain ensimmäistä lainakertaa. Laina on täysin koroton, kun maksat sen laina-ajan sisällä. Ferratum tarjoaa ilmaiselle lainalle viikon maksuajan, mutta Vivuksen kautta lainan voi maksaa takaisin kätevästi vasta kuukauden kuluttua – vaikkapa palkkapäivän yhteydessä.

Kuinka pikaluottoa haetaan?

Pikaluoton hakeminen on todella helppoa: rekisteröidyt vain lainasivustolle pankkitunnuksillasi ja täytät verkkohakemuksen. Et tarvitse lainallesi takaajia, eikä sinun tarvitse täyttää hankalia sopimuksia. Riittää, että kirjaudut palveluun verkkopankkitunnuksillasi, jotta palveluntarjoaja voi tarkistaa henkilöllisyytesi ja luottotietosi. Ennen lainan hakemista sinun kannattaa vertailla eri lainayhtiöitä löytääksesi itsellesi sopivan lainantarjoajan. Hakusanoilla ”pikaluotto 100 euroa” saat Googlen hakukoneesta useita satoja osumia, joiden läpikäyminen ja vertailu voi viedä todella kauan aikaa. Palveluntarjoajamme kautta voit syöttää sopivan lainasumman – esimerkiksi juuri ”pikaluotto 100 euroa” – ja palvelu hakee sinulle sopivimmat rahoitusyhtiöt nopeasti ja helposti. Lainojen vertailu kannattaa, sillä eri rahoitusyhtiöt tarjoavat samaa summaa hyvin erilaisilla ehdoilla ja takaisinmaksuajalla. Jotkut yritykset tarjoavat lainaa vain yli 20-vuotiaille tai henkilölle, jolla on säännölliset tulot, joten muista ennen lainan hakemista tarkistaa, että täytät lainaehdot. Pikaluoton hakeminen on todella helppoa, sillä sinun ei tarvitse neuvotella pankkisi kanssa lainantarpeestasi tai rahan käyttötarkoituksesta; voit itse päättää, mihin tarkoitukseen käytät lainarahasi. Tililuottoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse hakea jokaista lainaa erillisellä hakemuksella, vaan voit nostaa helposti uuden lainan vanhalla hakemuksellasi luottorajan puitteissa. Useimmat yhtiöt tarjoavat tililuotolle joustavia maksuaikoja, jolloin voit maksaa lainan takaisin osamaksulla tai nopeasti kertamaksulla.

Mitä 100 euron pikaluottoon vaaditaan?

Voit saada pikaluottoa vain, jos luottotietosi ovat kunnossa. Suomen lain mukaan luottotiedottomalle ei voida myöntää lainaa, joten maksuhäiriömerkinnät estävät myös pikalainan saamisen. Maksuhäiriömerkinnät tulevat esille, kun rekisteröidyt lainapalveluun omilla pankkitunnuksillasi. Jos et ole varma tiedoistasi, voit tarkistaa ne Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Pientä lainaa varten riittävät yleensä vain puhtaat luottotiedot, mutta suurempia, yli 1000 euron lainoja varten vaaditaan useimmiten säännölliset palkka- tai eläketulot. Laina voidaan maksaa vain suomalaiselle tilille, joten lainanhakijan on oltava Suomessa asuva ja työskentelevä henkilö. Yritykset vaativat asiakkailta yleensä myös suomalaisen puhelinliittymän, sillä lainatili täytyy varmistaa puhelimeen lähetettävällä varmistuskoodilla. Useimmat lainayhtiöt eivät tarjoa lainaa 18 vuotta täyttäneille, sillä useimmilla juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneilla ei ole vielä säännöllisiä tuloja ja siten riski joutua maksuvaikeuksiin on suurempi. Muutaman yhtiön, kuten Euroloanin kautta 18-vuotiaskin voi kuitenkin saada lainaa jopa 5000 euroa. Reissuvipin ja Pikavippi.fin kautta myös 18-vuotiailla on mahdollisuus saada pikaluotto 100 euroa varten. Maksuaikaa yritykset tarjoavat jopa puolesta vuodesta vuoteen myös 100 euron pienlainoihin, joten pienilläkin tuloilla lainan saa maksettua takaisin helposti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle pikaluotto 100 euroa varten on tarkoitettu?

Vivus ja Ferratum tarjoavat uusille asiakkaille täysin ilmaista pikaluottoa ensimmäisellä hakukerralla. Lainan takaisinmaksuaika on Ferratumilla seitsemän ja Vivuksella jopa 30 päivää.

Mitä 100 euron pikaluottoa varten vaaditaan?

Yli 1000 euroa suurempaa kulutusluottoa varten tarvitset säännölliset palkkatulot, mutta pientä lainaa saat pelkillä puhtailla luottotiedoilla.

Mistä löydän sopivimman lainantarjoajan?

Naputtelemalla Googleen hakusanoiksi ”Pikaluotto 100 euroa” saat useita satoja hakutuloksia, mutta rahoitusyhtiöiden vertailu voi useiden lainantarjoajien kesken olla vaikeaa ja erittäin aikaa vievää. Palveluntarjoajamme kautta voit vertailla nopeasti ja helposti useiden lainapalvelujen tarjoamia lainasummia, korkoja ja maksuaikoja, jolloin säästä aikaa ja vaivaa.