Pikaluotto 300 euroa

Pikaluotto 300 euroa

Pikaluotto 300 euroa varten täysin kuluttomasti

Uskoisitko todeksi, jos sinulle tarjottaisiin täysin korotonta lainaa viestillä ”pikaluotto 300 – täysin ilmaiseksi!”? Pikaluotot voivat olla täysin maksuttomia ensilainaajille. Jos haluat lisää pikavippivalikoimaa näiden rinnalle, klikkaa itsesi Suomen laajimpaan vippitarjontaan. Vivuksen ja Ferratumin uskomattomalla ensilainatarjouksella voit nyt saada ensimmäisen lainan täysin korottomasti jopa kuukauden laina-ajalla. Lainan ehdot ja takaisinmaksuaika riippuvat nostamastasi summasta, joten vertailemalla näet, millaisin ehdoin molemmat yhtiöt tarjoavat uusille asiakkaille esimerkiksi juuri 300 euron pikaluottoa:

Pikaluotto 300 euroa Vivus Ferratum
Lainasumma 10-400 euroa 50-300 euroa
Laina-aika 300 eurolle 30 päivää 30 päivää
Todellinen vuosikorko 0% 0%
Lainapäätös Nopeasti ja rahat tilillesi 15 minuutissa Heti ja rahat tilillesi muutamassa minuutissa

Korottoman lainan jälkeen sinun kannattaa avata Ferratumin Joustava-luotto, jos haluat nostaa jatkuvaa lainaa jopa 2000 euroon asti. Ensimmäisen noston jälkeen voit nostaa rahaa jatkuvasti luottorajan puitteissa. Saat jatkuvaa lainaa yhdellä hakemuksella ilman kiinteitä kuukausimaksuja tai piilokuluja – 24 h vuorokaudessa. Ferratumin etuna on matala 8,5% kuukausikorko ja kohtuullinen 12,5% nostopalkkio. Vivukselta saat ensimmäisen ilmaisen noston jälkeen lainaa 2010 euroon asti 446.2% todellisella vuosikorolla. Korko näyttää suurelta, mutta esimerkiksi 300 euron pikaluotosta maksat lyhyellä 30 päivän laina-ajalla todellisuudessa kuluja vain 45 euroa.

Lainaa kohtuullisella korolla

Pikaluotto 300 euroa
300 euroa pikaluottoa saat jopa ilmaiseksi!
Vuoden 2013 lakimuutoksen myötä monet lainayhtiöt tarjoavat pientä lainaa aiempaa alhaisemmilla koroilla. Useimmat yhtiöt ovat siirtyneet tarjoamaan pikavippien sijaan tililuottoa, jatkuvassa käytössä olevaa kulutusluottoa, sen tarjoamien joustavien ehtojen ansiosta. Tililuotossa on yleensä kertalainaa alhaisemmat korot ja lainan voit maksaa joustavasti useiden kuukausien aikana. Rahat saat tilillesi myös yöllä – 24 tuntia vuorokaudessa! Pikaluoton todellinen vuosikorko vaikuttaa nopeasti katsottuna melko suurelta, mutta todellisuudessa laina maksetaan takaisin yleensä niin nopeasti, että todellisia kuluja jää maksettavaksi melko vähän. Pikaluotto 300 euroa varten lähtee parhaimmillaan ilmaiseksi ja monien yhtiöiden kautta vain noin 15% nostokuluilla. Ennen lainanottoa kannattaa kuitenkin tehdä huolellisia laskelmia omasta maksukyvystäsi, jotta vältyt maksuvaikeuksilta.  Useimmat pikavippiyhtiöt ovat lakimuutoksen myötä kiinnittäneet enemmän huomiota asiakkaiden taustoihin ja maksukykyyn. Pientä pikalainaa saat pelkillä puhtailla luottotiedoilla, mutta yli 1000 euron lainoihin vaaditaan todistusta säännöllisistä palkka- tai eläketuloista, jotta lainantarjoaja voi varmistua maksukyvystäsi. Maksuhäiriöiselle ei yleensä tarjota lainkaan lainaa, joten voit varmistaa omat luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:ltä, jos hakemuksesi evätään. Uutta lainaa ei yleensä myöskään myönnetä, jos et ole maksanut edellistä takaisin rahoitusyhtiön tarjoamassa määräajassa, joten maksut kannattaa maksaa ajallaan myös seuraavaa lainaa varten. Voit laskea oman maksukykysi helposti vähentämällä kuukausittaiset menosi nettotuloistasi ja päättää siten, kuinka suureen lainaan sinulla on käteen jäävästä palkastasi varaa kulujen jälkeen.

Edullista lainaa tarjoavia pikavippiyhtiöitä

Myös muilta kuin Vivukselta ja Ferratumilta voit saada edullista pikaluottoa nopeasti ja helposti yhdellä hakemuksella, vaikka vastaavanlaista uskomatonta ensilainatarjousta muut yhtiöt eivät tarjoakaan. Vertaile alla olevien yhtiöiden lainaehtoja palveluntarjoajamme sivuilla, jotta löydät itsellesi sopivan lainasopimuksen:

Kulutusluottoa24.fi

Kulutusluottoa24.fi:n kautta voit saada pientä lainaa 100-50000 euroa jopa 15 minuutin kuluessa hakemuksesta. Voit maksaa lainan takaisin joustavasti kuudessa kuukaudessa. Lainan hakeminen on erittäin helppoa, sillä saat rahaa nopeasti myös tekstiviestillä. Pikaluotto 300 euroa varten irtoaa 49,6% kohtuullisella vuosikorolla ja 184 päivän laina-ajalla.

 • Lainaa 100-50000 euroa
 • Lainaa nopeasti 15 minuutissa hakemuksen jättämisestä
 • Pikaluotto 300 euroa 49,6% todellisella vuosikorolla
 • Laina-aikaa alkaen 30 vuorokaudesta eteenpäin

Hae lainaa tästä  

Lainasto

Lainaston kautta voit saada kertapikavippiä 100-400 euroa nopeasti netin kautta tai tekstiviestillä. Lainaston pikalainoissa on jopa vuoden joustava maksuaika ja 28,60% nimelliskorko. Todellisen vuosikoron ollessa 67,50% maksat 300 euron pikaluotosta 412,50 euroa 12 kuukauden laina-ajalla. Jos tarvitset jatkuvaa pientä lainaa, sinun kannattaa avata tililuotto, jonka kautta voit nostaa lainaa 2000 euron luottorajalla ympäri vuorokauden. Tililuotto voidaan myöntää vain 21 vuotta täyttäneelle, mutta Lainaston pikalainaa voivat nostaa myös 18 vuotta täyttäneet.

 • Pikavippilainaa 100-400 euroa
 • Pikaluotto 300 euroa 67,50% todellisella vuosikorolla
 • 2000 euron luottoraja
 • Jopa 12 kuukauden maksuaika
 • Tililuoton ikäraja 21 vuotta

Pikaluotto 300 euroa varten – 24 h vuorokaudessa

Kertaluonteisten pikaluottojen nostaminen kiellettiin vuoden 2013 lakimuutoksella klo 23-7 väliseen aikaan. Laki ei kuitenkaan koske jatkuvia tililuottoja, joiden kautta voit nostaa lainaa luottokortin tavoin, joten tililuoton kautta pienenkin pikaluoton nostaminen onnistuu edelleen myös öisin. Tilin avaaminen ei sido sinua vielä mihinkään, sillä voit nostaa lainaa luottorajan puitteissa niin usein kuin haluat.

Credit24

Credit24:n kautta voit nostaa helposti 100-3000 euroa Joustolimiitti-luoton kautta jatkuvana lainana. Joustolimiitti-luoton takaisinmaksuaika on jopa 36 kuukautta ja luoton käyttö on asiakkaalle täysin maksutonta. Maksat vain käyttämästäsi luotosta ja voit nostaa uutta lainaa aina nopeasti ja kätevästi netissä tai puhelimitse. Voit maksaa lainan takaisin joko kuuden kuukauden osamaksulla, minimilyhennyksellä tai kokosummana. Kuuden kuukauden maksuajalla maksat 300 euron pikaluotosta takaisin 56,29 euroa.

 • Joustolimiitin kautta 100-3000 euroa lainaa
 • Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • Pikaluotto 300 euroa 56,29 eurolla kuussa
 • Täysin maksuton tili
 • Lainaa netin kautta tai puhelimen välityksellä

Everyday.fi

Everyday.fi tarjoaa lainaa tililuoton kautta jopa 2000 euroon saakka – ilman vuosimaksua tai muita kuluja. Maksat ainoastaan luoton käytöstä. Tililuoton kautta voit nostaa myös pieniä lainoja nopeasti ja helposti joko kerralla tai pienemmissä osissa 2000 euron luottorajan puitteissa. Pikaluotto 300 euroa varten maksaa sinulle lopulta 345 euroa 15% nostoprovisiolla.

 • Lainaa jopa 2000 euroon saakka
 • Pikaluotto 300 euroa korkojen kera 345 euroa
 • Ei vuosimaksuja tai muita kuluja
 • 15% nostoprovisio

Vippi.fi

Vippi.fin tililuoton kautta voit saada lainaa heti jopa 2000 euroa – ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Tililuottoon ei liity lainkaan avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja ja ensimmäisen alle 500 euron noston saat täysin kuluttomasti ja korottomasti, jos maksat sen eräpäivään mennessä. Vippi.fin tarjoama ilmainen laina on siten verrattavissa Vivuksen ja Ferratumin ilmaiseen pikaluottoon, mutta sen saa vain avaamalla jatkuvan tililuoton kertalainan noston sijaan. Jos tarvitset jatkuvaa lainaa, sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää Vippi.fin uskomaton ensilainatarjous! Seuraavista nostoista maksat vain 15% nostokulun. Voit nostaa lainaa missä vain ja milloin vain – omalta koneeltasi tai puhelimestasi ympäri vuorokauden!

 • Jopa 2000 euroa lainaa heti
 • Ensimmäinen laina tililuoton kautta kuluttomasti ja korottomasti
 • Pikaluotto 300 euroa 24 h vuorokaudessa tililuoton kautta
 • 15% nostokulu
 • Tililuoton ikäraja 22 vuotta

Apua arjen yllättäviin tilanteisiin

Arjen yllättäviä tilanteita ei voi yleensä ennakoida: auto voi hajota hieman ennen palkkapäivää tai kodinkone kaivata pikaista korjausta keskellä kuuta. Pikaluotto voi pelastaa budjettisi, kun rahat ovat vähissä ja laskut painavat päälle. Pikaluotto sopii pieneen, mutta kiireelliseen lainantarpeeseen, sillä saat sen yleensä saman päivän aikana ja parhaimmillaan jopa muutaman minuutin kuluessa. Hätätilanteessa sinun ei tarvitse perustella lainantarvettasi, eikä täytellä useita hakemuksia, sillä pikalainayhtiöiltä saat tarvitsemasi lainasumman ilman uteluja yhdellä hakemuksella. Äkillisen rahantarpeen yllättäessä et halua murehtia ylimääräisistä kuluista. Vivuksen ja Ferratumin ilmaista lainaa nostaessasi voit keskittyä olennaiseen, sillä maksat vain seuraavana palkkapäivänäsi nostamasi summan takaisin täysin korottomasti. Auton hajotessa 300 euron pikalaina voi pelastaa tilanteen nopeasti saman päivän aikana. Hakusanoilla ”pikaluotto 300 euroa” löydät useita palveluntarjoajia, joiden kautta voit saada pientä lainaa auton korjausta varten muutamassa minuutissa. Palveluntarjoajamme kautta voit vertailla eri lainantarjoajia, sillä lainojen korot, ehdot ja takaisinmaksuajat vaihtelevat suuresti eri yritysten välillä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenellä on mahdollisuus saada pikaluotto 300 euroa varten?

Vivuksen ja Ferratumin ilmaista lainaa voivat nostaa vain uudet asiakkaat ensimmäisellä nostokerralla. Vippi.fin kautta voit saada ensimmäisen alle 500 euron lainan täysin korottomasti, kun avaat tililuoton.

Kuinka voin hakea pikaluottoa?

Pikaluottoa haetaan yleensä kirjautumalla lainantarjoajan sivuille pankkitunnuksilla. Rahoitusyhtiö tarkistaa luottotietosi pankkitunnustesi kautta. Rekisteröidyttyäsi täytät vain nopeasti hakemuksen ja saat lainapäätöksen usein nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Tililuottoa haetaan samoin kuin pikaluottoakin, mutta jos nostat uudelleen lainaa tililuoton kautta, sinun ei tarvitse täyttää uutta hakemusta, vaan voit hakea lainaa samalla hakemuksella.

Mitä lainan saamiseen vaaditaan?

Pikaluottoa varten sinulla on oltava luottotiedot kunnossa ja sinun tulee asua vakituisesti Suomessa, jotta rahat voidaan siirtää suomalaiselle tilillesi. Sinulla tulee olla myös suomalainen puhelinliittymä, sillä rekisteröityessäsi lainasivusto lähettää sinulle varmennuskoodin, jonka tarvitset tilisi luomiseen. Suurempaa, yli 1000 euron lainaa varten sinulla tulee olla näyttöä säännöllisistä tuloista, jotta lainayhtiö voi varmistua maksukyvystäsi. Tästä syystä monet lainayhtiöt eivät tarjoa lainaa alle 20-vuotiaille, mutta esimerkiksi Euroloanin kautta voivat 18 vuotta täyttäneetkin saada lainaa jopa 5000 euroa pelkillä luottotiedoilla.

Mistä voin etsiä sopivaa lainaa?

Voit toki etsiä sopivaa lainaa hakukoneista esimerkiksi hakusanoilla ”pikaluotto 300 euroa”, mutta nopeimmin löydät itsellesi sopivan lainan vertailemalla lainayhtiöitä palveluntarjoajamme sivuilla.