Tietoa meistä

Pikaluottotili on suomalainen lainavertailuja tekevä verkkosivusto. Meidän kauttamme löydät edullisimmat ja luotettavimmat pikaluottoa tarjoavat rahoitusyhtiöt. Mottonamme on tarjota sivuillamme vain parhaiden rahoitusyhtiöiden palveluita. Pikaluottotili ei itse myönnä lainoja, mutta tarjoaa eväät edullisimpien lainojen löytämiseen, vertailee lainaehtoja sekä eri lainantarjoajien tarjoamia palveluita. Rahoitusyhtiöitä vertailtaessa avainasemassa on luotettavuus. Sivuiltamme löytyvät rahoitusyhtiöt ovat taustaltaan moitteettomia ja niiden liiketoiminnassa ei ole ikinä ollut epäselvyyksiä. Pikaluoton hakijana löydät kauttamme laadukkaan ja luotettavan lainantarjoajan.

Lainaamisen vastuullisuus

Pikaluottotili haluaa, että saat pikaluottosi parhain mahdollisin ehdoin ja siksi myös kumppaneidemme toiminnan tulee olla vastuullista ja reilua. Vastuullisuuteen liittyy pikaluottojen antamiseen liittyviä seikkoja, kuten lainojen korot, asiakkaan maksukyvyn tarkastaminen sekä mahdollisuudet vaikuttaa lainanmaksuun lainan ottamisen jälkeen. Varmistamalla kumppaneidemme vastuullisuuden lainanantamisessa, pyrimme osaltamme pitämään huolen siitä, että saat parhaan mahdollisen pikaluoton, ja että myös pikaluoton takaisinmaksuun liittyvissä seikoissa et joudu ongelmiin. Pikaluottotili ei vertaile epäluotettavien lainantarjoajien palveluita ja siksi voit luottaa sivustollamme oleviin rahoitusyhtiöihin. Muista aina oma vastuusi ottaessasi pikaluottoa, sillä emme pysty vaikuttamaan jälkikäteen asiakkaan ja rahoitusyhtiön tekemiin kahdenkeskisiin sopimuksiin. Olet vastuussa omasta maksukyvystäsi ja mikäli et pysty pikaluottoa ajallaan maksamaan takaisin, johtaa se useimmiten maksuhäiriömerkintään.

Toiminnan läpinäkyvyys

Vaadimme kumppaneiltamme, että heidän toimintansa on ehdottoman läpinäkyvää. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki pikaluoton ottamiseen liittyvät seikat ovat välittömästi asiakkaan nähtävillä ja hän pystyy niistä myös rahoitusyhtiön kanssa ilman lisämaksua keskustelemaan. Kun kaikki lainaehdot ja lainan takaisinmaksuun liittyvät seikat ovat välittömästi nähtävilläsi, vältyt yllättäviltä lisäkuluilta. Kaikki suomessa toimivat pikaluottoa tarjoavat yritykset on aluehallintoviraston toimesta tarkastettu, minkä ansiosta voit luottaa että yritys toimii lain määräämissä puitteissa ja noudattavat suomalaisia lainan myöntämiseen liittyviä ehtoja. Ole kuitenkin tarkkana ottaessasi pikaluottoa, ettet vahingossa tule hyväksyneeksi ehtoja, joihin sinulla ei ole varaa.

Pikaluottotili:n ajantaisuus

Sivustomme päivittyy jatkuvasti, minkä ansioista pystymme pitämään myös asiakkaamme ajan tasalla rahoitusyhtiöissä tapahtuvista muutoksista. Muista kuitenkin aina ennen pikaluoton ottamista varmistaa rahoitusyhtiön sivuilta lainaan liittyvät ehdot ja korot. Muutokset saattavat tapahtua nopeassa tahdissa, emmekä välttämättä huomaa välittömästi muuttuneita asioita. Siirry tutkimaan pikaluottoja tästä