Ilmainen pikavippi – Pikaluotto ilmaiseksi verkossa

Pkavippi ilmaiseksi

Miltä kuulostaisi, jos saisit pikavippiä ilmaiseksi?

Jos tämä tarjonta ei miellytä, löydät lisää pikaluottoja etusivultamme ja samalla löydät myös suurempia lainoja. Tämä ei ole edes lainkaan mahdollisuus, sillä koventuneen kilpailun ansiosta useat lainapalvelut ovat tehneet jopa radikaaleilta kuulostavia tarjouksia uusille asiakkailleen. Nyt voit saada pikavipin täysin ilmaiseksi verkosta ja me kerromme mistä! Ilmainen pikaluotto ja pikalaina odottaa ottajaansa.

Vivus

Vivuksen tuntee kaikki suomalaiset, jotka ovat edes joskus harkinneet pikavipin ottamista. Tämä kokenut konkari tarjoaa jouhevaa pikalainaa 10 – 2010 euron väliltä. Vivus tuli tunnetuksi suomalaisten keskuudessa erityisesti mahtavien tarjouksiensa ansiosta, ja se onkin yksi harvoista lainapaikoista, joka tarjoaa aidosti kuluttoman pikavipin! Ei siis pelkästään korotonta vaihtoehtoa tai lainaa, josta on poistettu laskutuslisät – vaan täysin ilmaista pikavippiä. Vivus on monestakin syystä ehdottomasti yksi parhaista pikavippipalveluista sekä täysin koroton ja kuluton laina ei ole siihen ainut syy. Palvelu loistaa kilpailijoiden joukosta myös erittäin hyvällä asiakaspalvelulla, todella jouhevalla toiminnalla ja muutenkin kaikin puolin moitteettomalla palvelulla. Olipa lainantarpeesi sitten 10, 200 tai 2000 euroa, niin tämän rahoituspalvelun kautta saat sen nopeasti tilillesi. Suurimpia Vivuksen valtteja ovat:

 • Joustava asiointi
 • Pikavippi ilmaiseksi uusille asiakkaille
 • Ystävällinen ja neuvova asiakaspalvelu
 • Kattavat lisäpalvelut
 • Mahdollisuus korottaa lainasummaa

Huom! Pikavipin saanti ilmaiseksi onnistuu ainoastaan kerran, joten vanhoille asiakkaille tätä tarjousta ei ole. Klikkaa itsesi siis Vivuksen verkkopalveluun, jos haluat ilmaisen pikavipin ja et ole jo käyttänyt tätä tarjousta.

Ferratum

Ferratum vippipalvelu olisi voinut olla näistä kahdesta palvelusta myös ensimmäisenä, mutta Vivuksen vankka maine nosti sen ensimmäiseksi. Ferratum tarjoaa edellä mainitun palvelun lisäksi uusille asiakkailleen pikavipin ilmaiseksi. Tämän rahoituspalvelun kautta saat kulutonta lainaa aina 300 euroon asti ja 30 päivän maksuajalla. Kuluttoman vipin edellytys on luonnollisesti se, että hoidat lainasi sovitussa aikataulussa takaisin. Ferratum on kaikin puolin näppärä palvelu ja sen kautta onnistuu niin pikavipit kuin myös joustavat luottotilit. Luottotiliä on mahdollista hakea 2000 euroon asti ja voit maksaa sitä takaisin joustavissa osissa. Verkkopalvelun kautta lainan hakeminen onnistuu minuuteissa ja lainarahakin tulee tilille usein noin vartissa. Ferratumista mainittavia asioita:

 • Nopea lainahakemus
 • Pikavippi tilille heti ilman korkoa
 • Pikalaina ilmaiseksi uusille asiakkailla (max. 300 euroa)
 • Saatavilla joustava luottotili
 • Luotettava palvelu ja läpinäkyvä hinnoittelu

Ferratum on Vivuksen ohella yksi harvoista palveluista, joka tarjoaa ilmaiset pikavipit uusille asiakkailleen. Jos olet esimerkiksi käyttänyt jo Vivuksen tarjouksen, niin voit ottaa seuraavan lainan Ferratumista!

Pikalainaa ilmaiseksi – onko ilmaista vippiä olemassakaan?

Pikavipit ja kuluttomat pikaluotot tarjoavat ilmaiseksi muutamat lainapalvelut, mutta onko kyseessä todellisuudessa sittenkään ilmainen laina? Ja vastaus on kyllä, mikäli hoidat sen suunnitellusti takaisin.

Pkavippi ilmaiseksi
Pikavippi ilmaiseksi – helposti ja nopeasti netistä. Ota ilmainen pikavippi nyt!
Usein ilmaisesta pikavipistä muodostuu kuitenkin lopulta kaikkea muuta kuin ilmainen laina. Syy tähän on väärin arvioitu lainantarve tai muut virhearviot esimerkiksi maksukyvyssä tai laina-ajassa. Alun perin otettua pikavippiä joudutaan ehkä korottamaan tai sen maksaminen ei onnistukaan sovitussa kahdessa viikossa tai kuukaudessa. Mikäli näin käy syystä tai toisesta, niin lainaan lisätään usein kaikki normaalit kulut. Vastaavasti, jos huomaat lainasumman olevan kuitenkin liian pieni, niin korotuksen yhteydessä myös alkuperäinen lainasumma muuttuu usein maksulliseksi ja siitä veloitetaan normaalit kulut. Kun siis harkitset ilmaisen pikavipin ottamista, niin huomioi tämä riski ja varaudu maksamaan myös normaalit kulut, jos syystä tai toisesta näin tapahtuu.

Pikaluotoissa on isoja eroja, erityisesti korkopuolella

Olet ehkä huomannutkin, että erilaisia pikavippifirmoja on nykyisin pilvin pimein, kuitenkin niiden välillä voi olla ratkaisevia eroja. Toki, jos et ole käyttänyt ensiasiakkaille tarkoitettuja tarjouksia, joiden kautta saat pikavipin ilman kuluja, niin sellainen kannattaa ehdottomasti ottaa, helpoiten löydät ilmaisen pikalainan Ficc.fi sivustolta, joka palvelee kuluttajia netissä 24h vuorokaudessa maksutta. Kuitenkin monilla vipin hakijoilla ei ole enää tätä mahdollisuutta, vaan nämä parhaat tarjoukset on jo käytetty. Mutta, mitä eroja lainapalveluiden välillä sitten todellisuudessa on? Suurimmat erot tulevat varmastikin maksimi laina-ajan sekä suurimman mahdollisen lainasumman muodossa, jotka saattavat vaihdella huikeasti eri palveluiden välillä. Osa palveluista on keskittynyt puhtaasti lyhyiden miniluottojen tarjoamiseen ja joidenkin palveluiden kautta voit saada jopa parin tonnin vippejä. Myös laina-ajat voivat vaihdella parista viikosta aina muutamaan kuukauteen. Toinen oleellinen ero on myös lainojen kuluissa sekä kuinka ne on jaoteltu. Kuten ehkä oletkin tietoinen, niin muutamia vuosia sitten tapahtunut lakimuutos vähensi eri pikavippifirmojen eroja lainojen kuluissa. Nykyisin on laitonta periä kohtuuttomia kuluja ja näin ollen myös eroavaisuudet ovat pienemmät. Tästä huolimatta vippiyritykset voivat edelleen jaotella kuluja lähes haluamallaan tavalla, kunhan todellinen vuosikorko pysyy kohtuullisena. Esimerkiksi, osa palveluista voi tarjota todella hillityn lainan nimelliskoron, mutta sen varjopuolena ovat usein suuremmat laskutuslisät tai nostoprovisiot. Myös toisinpäin tämä skenaario on mahdollinen, eli lainaa voi saada täysin ilman lisiä tai turhia provisioita, jolloin kulut otetaan suuremman koron muodossa. Tällä voi olla vaikutusta erityisesti eripituisissa lainoissa. Jos laina-aika on pitkä, niin korkeampi korko aiheuttaa lisäkuluja, kun taas lyhyeen lainaan vaikuttaa enemmänkin kaikki muut kulut.

Harkitse lainantarve ja varmista oma maksukykysi ennen lainaamista

Koroton pikalaina - harkitse hakuaPikavippien ottaminen on nykyisin helppoa ja sen tietävät varmasti kaikki. Lainahakemus onnistuu netissä vain muutamalla klikkauksella, jonka jälkeen rahat ilmestyvät omalle pankkitilille vain minuuteissa. Tämä on tietysti hyvä juttu, mutta onko lainaamisesta tullut jopa liian helppoa? Meitä ihmisiä on moneen junaan ja kaikkien rahankäyttö ei ole yhtä hyvin hallussa kuin taas toisilla. Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että ne ihmiset, joilla on haasteita raha-asioiden kanssa, voivat joutua ongelmiin entistä helpommin. Tästä syystä suosimme vastuullista lainaamista ja olemme ottaneet sivuille vain sellaisia palveluita, jotka ovat eettisiä ja pyrkivät ratkaisemaan asiakkaan ongelman, eikä tuottamaan lisää niitä. Kannustamme rahoitusta kaipaavia asiakkaita pohtimaan lainan todellista tarvetta ja varmistamaan, että lainan takaisinmaksu onnistuu ongelmitta. Pikalainoissa ei ole mitään väärää, mutta typerää on joutua muutaman sadan euron lainasumman takia myöskään ongelmiin.

Lainantarve

Ennen minkään lainan ottamista tulisi ensin pohtia sen tarvetta, eli onko se nyt varmasti järkevin vaihtoehto? Pikavippi tai pikaluotto sopii sinulle, jos oikeasti tarvitset rahat nyt ja voit maksaa lainasi nopeasti myös takaisin. Mielestäni hyviä syitä pikalainaan ovat esimerkiksi:

 • Yllättävä lasku
 • Palkkatilin myöhästyminen
 • Muu yllättävä ja pakollinen kulu

Toisaalta, jos rahantarve on vain väliaikainen ja lainasumma on pieni suhteessa säännöllisiin tuloihin, niin voi pikalainaa ottaa muihinkin tarkoituksiin. Yleisiä syitä ovat muun muassa:

 • Tuleva viikonloppu
 • Matka
 • Kalliimmat hankinnat

Lainantarvetta kannattaa siis harkita ja miettiä onko lainasta koituva riski kuitenkin turhan suuri. Jos lainasumma on olematon esimerkiksi verrattuna normaaleihin kuukausituloihisi, niin riskiä ei luonnollisesti ole.

Maksukyky

Olipa kyseessä sitten muutaman kympin pikavippi tai 10 000 euron laina, niin omaa maksukykyä kannattaa arvioida ennen lainan ottamista. Huonoa suunnittelua on sellainen, että vain toivotaan parasta ja tyydytään ajatukseen, että ”kyllä sitä rahaa varmaan taas tilillä sitten on”. Ennen lainaamista on hyvä siis harkita tarkasti, kuinka paljon tulet tienaamaan lähikuukausina ja mitkä ovat pakolliset kulusi. Vähennä laskut, ruokaostokset ja esimerkiksi vuokra tuloistasi ja katso, kuinka paljon rahaa jää jäljelle. Tämä on myös oma maksukykysi. Vaikka lainalla olisi kuinka tarvetta, niin omaa maksukykyä enempää ei kannata ottaa tai vähintään sinulla tulisi olla tarkka suunnitelma, mistä saat ylimenevän osuuden. Jos lainaat sokkona, niin myös ongelmat tulevat yllättäen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ilmaisista pikaluotoista

Tähän keräsimme muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä, joita esitetään usein ilmaisten pikavippien kohdalla. Voit tutkailla kysymykset ja vastaukset läpi tai sitten olla yhteydessä suoraan valitsemaasi lainapalveluun.

Mitä ilmainen pikavippi tarkoittaa?

Ilmainen pikavippi tarkoittaa nimensä mukaisesti täysin vippiä, johon ei lisätä lainasumman lisäksi mitään kuluja. Vastaavasti markkinoilla on myös yrityksiä, jotka mainostavat korotonta vippiä tai lainoja, joihin ei lisätä ylimääräisiä kuluja. Esimerkiksi korottomaan vippiin voidaan lisätä kuitenkin laskutuslisiä, tilinhoitomaksuja, nostoprovisioita ja niin edelleen. Sekä vastaavasti ilmainen vippi, joka ei sisällä ylimääräisiä kuluja, saattaakin sisältää normaalia suuremman koron. Ole siis tarkkana, kun etsit aidosti ilmaista vippiä itsellesi.

Kenelle vippiä voidaan myöntää?

Korottoman pikaluoton hienous on se, että rahat tulevat nopeasti ja sen voi saada lähes kuka tahansa. Usein pikavipin hakemiseen riittää 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus ja puhtaat luottotiedot. Tämän lisäksi hieman lainasta tai palvelusta riippuen rahoitusyhtiö voi vaatia myös todisteita kuukausituloista, verkkopankkitunnuksia tai omaa puhelinliittymää.

Miten lainaan kannattaa valmistautua?

Ennen lainaamista kannattaa varmistaa oma maksukyky, työllisyystilanne ja tulevan lainan kulut. Pyri selvittämään, kuinka paljon pystyt todellisuudessa maksamaan lainaa takaisin, onko työllisyystilanteesi varma ja mitä kaikkia kuluja lainasta koituu.

Voiko useita päällekkäisiä lainoja ottaa?

Usein pikavippien kohdalla hakijalta tarkistetaan ainoastaan luottotiedot asiakasrekisteristä, jos nämä ovat kunnossa ja hakija täyttää muilta osin vaaditut ehdot, niin pikavippi myönnetään lähes poikkeuksetta. Tämä siis tarkoittaa myös sitä, että teoriassa useampia lainoja on mahdollista saada, vaikka sitä ei yksikään lainapalvelu varmasti suosittele – itseasiassa monien palveluiden ehdoissa tämä voi olla kokonaan kielletty.

Milloin lainaaminen ei enää kannata?

Vaikka pikavippien kohdalla puhutaan usein todella pienistä lainasummista, niin on olemassa tilanteita, jolloin vippaaminen ei yksinkertaisesti enää kannata. Yleisiä tilanteita ovat muun muassa seuraavat:

 • Sinulla on paljon avoimia pikalainoja
 • Otat uutta vippiä maksaaksesi vanhan pois
 • Käytät rahat uhkapeleihin tai alkoholiin

Tyypillinen esimerkiksi siitä, kuinka velkaongelmat alkavat ovat useampien vippien ottaminen. Haluaisit ehkä maksaa vanhan vipin pois uudella lainalla tai sitten tarvitset vaan pari sataa euroa lisää rahaa. Kuitenkin näin tehdessä, maksat jatkuvasti lainojen kuluja ja et välttämättä pysty lyhentämään alkuperäistä lainasummaa lainkaan. Mikäli tunnistit itsesi tästä esimerkiksi, niin yksi harkitsemisen arvoinen vaihtoehto voi olla velkojen yhdistelylaina, jonka ansiosta voit säästää lainan koroissa.

Mitä eroa on pikalainalla ja kulutusluotolla?

Pikavipin ja kulutusluoton erot voivat olla välillä hyvin pienet. Usein kuitenkin nämä kaksi lainatyyppiä erottaa toisistaan muutama ratkaiseva tekijä:

 • Kulutusluottoja saa jopa 1000 – 10 000 euron suuruisina
 • Kulutusluotolle voi saada enemmän maksuaikaa
 • Kulutusluoton hakemiseen vaadittava ikäraja on usein korkeampi
 • Pikavippi on nimensä mukaisesti nopeampi saada

Mikä on laina korko?

Lainan korolla tarkoitetaan usein listakorkoa (tai nimelliskorkoa), joka lisätään lainatun summan päälle joko kuukausi tai vuosikoron muodossa. Kun otetaan pikavippi ilmaiseksi, niin korkoa ei luonnollisestipikal tule. Todellisella vuosikorolla puolestaan tarkoitetaan nimelliskorkoa, jossa on huomioita myös muut lainasta aiheutuvat kustannukset. Näin ollen siis todellinen vuosikorko on hyvä vertailu kriteeri, kun pohdit esimerkiksi eri lainavaihtoehtoja

Mitä kuluja pikaluottoon tulee?

Jos et saa pikavippiä enää ilmaiseksi, niin joudut ottamaan sen normaaleilla ehdoilla. Lainoihin lisätään tyypillisesti useampia eri kuluja, joiden suuruus voi hieman vaihdella esimerkiksi laina-ajasta, lainaajasta ja muita tekijöistä riippuen. Tyypillisiä lainaan lisättäviä kuluja ovat muun muassa listakorko, laskutuslisät, tilinhoitomaksut ja joissakin tapauksissa myös nostoprovisio. Jos maksu puolestaan myöhästyy, niin joudut maksamaan viivästyskorkoa ja mahdollisia viivästysmaksuja.

Miten pikaluoton hakeminen tapahtuu?

Olipa kyseessä sitten pikavippi ilmaiseksi tai jokin muu pikalaina, niin sen hakeminen tapahtuu käytännössä aina verkossa. Hakemista varten tarvitset usein vain puhelinliittymän ja verkkopankkitunnukset, jonka lisäksi sinun täytyy tietysti täyttää muut lainapalvelun asettamat vaatimukset. Hakeminen onnistuu helpoiten siten, että klikkaat itsesi suoraan lainafirman verkkopalveluun ja siirryt täyttämään nettihakemuksen. Hakemuksen yhteydessä annat perustiedot itsestäsi ja tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla. Tämän yhteydessä lainapalvelu voi varmistaa, että olet juuri se, keneksi itseäsi väität ja mitään väärinkäytöksiä ei pääse syntymään. Hakemuksen jälkeen lainapäätökseen menee normaalisti vain pari minuuttia, jonka jälkeen lainarahat siirretään ilmoittamallesi tilille. Ennen rahojen siirtämistä saatat vielä joutua hyväksymään lainasopimuksen, jonka takia paluuviesti kannattaa lukea tarkasti.

Saako lainaa ilman puhelinnumeroa tai verkkopankkitunnuksia?

Useiden lainapalveluiden kohdalla voidaan vaatia näistä molemmat. Kuitenkin verkkopankkitunnukset ovat joissain tapauksissa korvattavissa mobiilivarmenteella, joka on uudenlainan sähköinen henkilöllisyystodistus. Sen avulla voit verkkopankkitunnuksien tapaan todistaa rahoituspalvelulle, kuka todellisuudessa olet. Valitettavasti tämä mahdollisuus ei ole vielä käytössä aivan kaikissa lainapalveluissa.